REG Program - Recreation, 120 comprimate Vezi mai mare

REG Program - Recreation, 120 comprimate

RP14

Produse noul

Produsul nu este în stoc

67,00 lei cu TVA

Adaugă la lista produselor dorite

 • Descriere

  Este un supliment alimentar care conține microalge (algele AFA și Chlorella culese din flora sălbatică) și extracte din plante medicinale, 3 buc./pachet. Despre componentele produsului: are un conținut foarte ridicat de clorofilă. Clorofila reprezintă o sursă importantă de magneziu care joacă un rol semnificativ în funcționarea adecvată a sistemului nervos și a mușchilor. Pulberea uscată

  Chlorella conține 50% proteine și aminoacizi esențiale, este bogată în substanțe minerale, microelemente esențiale și fibre vegetale. Datorită conținutului de vitamine este o substanță nutritivă excepțională: conține vitamină C, vitamină E, vitamine B și vitamină K. Pe lângă clorofilă conține și alte antioxidanți vegetali biologic activi, substanțe colorate (flavonoide, carotinoide). Alga Dunaliella salina: Este o microalgă asemănătoare Spirulinei. Este ființa cu cea mai înaltă conținut de carotinoide. Alga verde-albastră AFA: A fost culeasă din flora sălbatică și este bogată în ioni metalici rari. AFA reprezintă o sursă excepțională de PEA (Phenylethylamine) care reduce depresia și îmbunătățește starea de spirit.

  Compoziție

  Goji berry: Datorită conținutului ridicat de micro-substanțe nutritive este una dintre cele mai cunoscute super-fructe. Iarbă de lămâie: contribuie la menținerea unei stări nervoase normale și la menținerea echilibrului spiritual, la o relaxare adecvată și un somn sănătos. Contribuie la o bună stare generală mentală și fizică. Floarea pasiunii: favorizează relaxarea și crește calitatea somnului natural. Reduce tensiunea și stările de neliniște. Valeriana: favorizează instalarea unui somn odihnitor. Contribuie la combaterea stresului provocat de stilul de viață tensionat și favorizează instalarea unui somn natural și odihnitor. Hamei: favorizează relaxarea și instalarea unui somn odihnitor. Contribuie la menținerea stării sufletești normale și a echilibrului psihic.

  DenumireCantitate
  Alga Chlorella vulgaris629 mg
  Alga verde-albastră AFA377 mg
  Alga Dunaliella314 mg
  Polizaharidă Lycium barbarum121 mg
  Extract de iarbă de lămâie75 mg
  Extract de Valeriană68 mg
  Extract de hamei15 mg
  Extract de floarea pasiunii9,5 mg

  Greutate netă: 3x54g / 120 comprimate

  Țara de origine: UE

 • Format120 capsule

Recenzii

Scrieţi o recenzie

REG Program - Recreation, 120 comprimate

REG Program - Recreation, 120 comprimate

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Alte produse din aceeași categorie: