Young pHorever - ChloropHeal, 30 capsule Vezi mai mare

Young pHorever - ChloropHeal, 30 capsule

YP03

Produse noul

Produsul nu este în stoc

77,00 lei cu TVA

Adaugă la lista produselor dorite

 • Descriere

  Este un supliment alimentar care conține clorofilă obținută din lucernă.; Produsul nostru Young pHorever – ChloropHeal este disponibilă sub formă de capsule și este un supliment alimentar care conține clorofilă obținută din lucernă. În cazul în care ați mai încercat produsul nostru Young pHorever – Liquid ChloropHeal, 120 ml, sigur că o să vă placă și acest produs!

  Administrarea acestui pigment de culoare verde este mult mai ușoară sub formă de capsule! Termenul clorofilă provine din limba greacă în care “chloros” înseamnă verde și „phyllon” înseamnă frunze. Scurt și succint această substanță îi conferă plantei culoarea verde. De exemplu culoarea verde a legumelor gustoase i se datorează clorofilei.

  Ați știut? Molecula de clorofilă este cunoscută și sub numele de sânge verde deoarece structura sa moleculară și substanțele sale chimice seamănă cu sângele uman. Chimistul și savantul german Richard Willstätter a fost primul care în anul 1915 a reușit să separe clorofila, primind două substanțe de o structură foarte asemănătoare (clorofila a și clorofila b). Pentru această descoperire Willstätter a primit Premiul Nobel.

  În anul 1930 Hans Fischer – în timpul studierii structurii chimice a hemoglobinei – a ajuns la concluzia că hemoglobina are o structură aproape identică cu structura clorofilei. Hemoglobina din sânge este alcătuită din carbon, oxigenă și azot care înconjoară un atom de fier. Clorofila are o structură asemănătoare, însă în cazul acesteia atomul central nu este fier, ci magneziu. Și el a primit Premiul Nobel. Clorofila conferă plantelor culoarea verde, iar hemoglobina conferă eritrocitelor culoarea roșie. Rolul legumelor în alimentație Legumele ar trebui să reprezinte o parte importantă a alimentației, ar trebui să consumăm legume la fiecare masă. Legumele sunt unele dintre acele alimente care conțin cea mai mică cantitate de glucide și calorii, însă sunt foarte bogate în substanțe nutritive. În plus mai conțin și vitamine, substanțe minerale, fibre, clorofilă și enzime.

  Compoziție

  Compoziție: agenți antiaglomeranți: celuloză microcristalină, stearat de magneziu, dioxid de siliciu coloidal; clorofilină obținută din lucernă; materialul capsulei: HPMC (hidroxipropilmetilceluloză).

  Doza zilnică recomandată: 1 capsulă după masa principală. 
  Format: produsul conține 30 porții.
  Substanță activă în doza zilnică (1 capsulă):

  Cantitate
  Clorofilină obținută din lucernă110 mg

  Volum net: 120 ml

 • Format30 capsule

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Young pHorever - ChloropHeal, 30 capsule

Young pHorever - ChloropHeal, 30 capsule

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Alte produse din aceeași categorie: