Young pHorever – Doc Broc’s Power Plants pentru COPII, 180 capsule Vezi mai mare

Young pHorever – Doc Broc’s Power Plants pentru COPII, 180 capsule

YP16

Produse noul

Produsul nu este în stoc

72,00 lei cu TVA

Adaugă la lista produselor dorite

 • Descriere

  Un mix de legume sub formă de capsule. Pentru cei mai importanți oameni din lume! Pulberea de legume Doc Broc’s Power Plants este acum disponibilă și sub formă de capsule, astfel le este mai ușor copiilor să consume legume verzi.; Aproape orice părinte trebuie să facă față rezistenței copiilor față de alimente, mai ales față de acele alimente care conțin cele mai multe substanțe nutritive și care contribuie la dezvoltarea normală a organismului.

  Trebuie admis faptul că de multe ori este foarte greu să convingem copii să mănânce aceste legume hrănitoare. De aceea am decis să vă oferim mixul de legume Doc Broc's Power Plants sub formă de capsule ușurând și asigurând astfel consumul de legume al copiilor. Am realizat capsulele în așa fel, încât să aibă dimensiuni potrivite pentru copii. Astfel - datorită capsulelor mini – copiii nu vor avea dificultăți în înghițirea capsulelor. Legumele ar trebui să reprezinte o parte importantă a regimului alimentar al fiecărui om și fiecare masă ar trebui să conțină o cantitate semnificativă de legume.

  În ceea ce privește copiii, trebuie să avem grijă ca aceștia să consume suficiente legume de calitate bună. Este de necontestat faptul că prin administrarea unui mix variat de plante verzi putem să ne alimentăm organismul cu mai mulți nutrienți vegetali, decât în cazul în care am consuma o salată care conține 5-6 feluri de plante. Mixul de legume Doc Broc's Power Plants conține:

  Descriere suplimentară

  Doza zilnică recomandată: 3x2 capsule

  A se păstra la loc uscat și răcoros.

  Greutate netă: 27,7 g/180 capsule

 • Format180 capsule

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Young pHorever – Doc Broc’s Power Plants pentru COPII, 180 capsule

Young pHorever – Doc Broc’s Power Plants pentru COPII, 180 capsule

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Alte produse din aceeași categorie: