Young pHorever - pH Miracle Greens, 90 capsule Vezi mai mare

Young pHorever - pH Miracle Greens, 90 capsule

YP11

Produse noul

Produsul nu este în stoc

94,00 lei cu TVA

Adaugă la lista produselor dorite

 • Descriere

  Este un supliment alimentar care conține betacaroten Consumați în mod regulat produsul nostru pH Miracle Greens, însă până acum ați avut probleme cu amestecarea pulberii? Sau pur și simplu doriți să ușurați administrarea zilnică a mixului verde? Soluția este în fața Dvs., mixul de pulbere verde Greens este disponibilă acum și sub formă de capsule. Nu întrerupeți consumul Greens nici în timpul vacanței, luați cu Dvs. acest mix special sub formă de capsule!

  Avantajele stilului de viață alcalin Dacă aveți nevoie de un surplus de energie, dacă doriți o viață mai sănătoasă, Young pHorever pH Miracle Greens oferă organismului Dvs. tot ceea ce are nevoie! Plantele din Sucul Verde (Young pHorever pH Miracle Greens) – după cum îl cheamă și Dr. Young - conțin în formă naturală substanțe nutritive, vitamine și substanțe minerale.

  Avantajul principal al plantelor verzi îl reprezintă faptul că sunt bogate în clorofilă. Compușii organici ușor digerabili alcalinizează, energizează și hrănesc celulele Dvs. și în același timp echilibrează nivelul de pH. Creatorul Forței Verzi Ca un rezultat al unei cercetări de mai bine de 20 de ani Dr. Robert O. Young și Shelley Redford Young au dezvoltat miracolul pH, regimul alimentar și stilul de viață alcalin care ne ușurează viața. Această nouă viziune despre lume dă speranța unei vieți mai bune mai multor milioane de oameni. Dr. Young a fost primul care a realizat mixul de pulbere din plante verzi. Scopul său a fost ca toată lumea să poată beneficia de forța plantelor verzi. Dr. Young și-a dezvoltat permanent rețeta, astfel Dvs. puteți să cumpărați în magazinul nostru online varianta perfectă a pulberii VERZI.

  Conform Dr. Young această pulbere este cel mai bun produs obținut în ultimele 20 de ani, producerea acestuia se bazează pe experiențele sale. Toată lumea știe că plantele verzi au efecte bune asupra organismului nostru. Pe lângă valoarea nutritivă și conținutul natural de vitamine și substanțe minerale plantele verzi reprezintă și surse importante de clorofilă. Măsurați-vă nivelul de pH chiar la un preț special de 32 de HUF!>

  Compoziție

  IngredienteEfectele ingredientelor asupra sănătății
  Iarbă de lămâieEste dovedit științific că ajută la menținerea dispoziției pozitive și poate contribui la funcționarea cognitivă și la relaxarea perfectă. Ajută la relaxarea organismului.
  Frunze de rozmarinConține antioxidanți care protejează celulele și țesuturile împotriva oxidării.
  MăceșeConține antioxidanți naturali, astfel contribuie la capacitatea antioxidantă a organismului și fortifică sistemul imunitar. Antioxidanții fortifică sistemul imunitar și protejează celulele și țesuturile împotriva oxidării și a radicalilor care pot provoca distrugerea celulelor.
  Frunze de izmă bunăPoate ajuta la calmarea mucoasei cavității bucale și a gâtului și poate reduce iritațiile.
  SalvieSusține digestia și contribuie la funcționarea normală a sistemului gastro-intestinal.
  Coada caluluiPoate fi benefică pentru unghiile fragile, pentru păr și piele. Este un antioxidant și ajută la neutralizarea radicalilor liberi. Contribuie la menținerea sănătății peretelui capilar și la flexibilitatea arteriilor.
  CimbrișorCalmează gâtul și toracele, contribuie la o respirație liberă. Are un conținut de antioxidanți, astfel protejează celulele împotriva oxidării.
  PătrunjelPoate favoriza procesele de eliminare.
  PirContribuie la funcționarea sănătoasă a căilor urinare și stimulează eliminarea apei.
  LucernăFavorizează reducerea nivelului glicemiei și menține funcționarea normală a vezicii urinare și contribuie la eliminarea normală a urinei.
  Nalbă mareMenține funcționarea normală a intestinelor, susținând astfel sănătatea gastro-intestinală.
  CrețușcăContribuie la menținerea sănătății articulațiilor și la flexibilitatea acestora.

  Descriere suplimentară

  Pe scurt: Este un mix unic obținut din peste 40 de legume, ierburi verzi, frunze și semințe de cereale germinate. Aceste plante conțin peste 125 de vitamine, substanțe minerale, aminoacizi și flavonoide organice și naturale. Elementele coloidale pot favoriza absorbția. Nu conține alge, ciuperci sau bacterii probiotice. Tehnologie de producere Pulberea de legume din capsule se produce cu ajutorul unei tehnologii de deshidratare la o temperatură scăzută. În cadrul acestui proces din planta vie se face pulbere în așa fel, încât enzimele, vitaminele și nutrienții nu se distrug. Bineînțeles capsula este o capsulă vegetariană, de origine vegetală. Cum se administrează? Datorită formei de capsule puteți introduce pulberea în organism foarte ușor cu puțină apă.

  Doza zilnică este de 3x2 capsule după masă. Substanță activă în doza zilnică (3x2 capsule):  Cantitate VNR* betacaroten 1,8 mg ** * *: VNR: valori de referință ale dozei zilnice pentru adulți* : Nu există valoare VNR Informații suplimentare despre acest produs:

  Compoziție: betacaroten, germeni de Kamut, roșii, iarbă de lămâie, iarbă de grâu, frunze de păpădie, frunze de pătlagină, frunze de afine negre, frunze de afine, rădăcină de nalbă mare, frunze de salcie, crețușcă, iarbă de ovăz, varză creață, bamă, rădăcină de țelină , germeni de broccoli, lucernă, germeni de lucernă, frunze de menta verde, frunze de salvie, frunze de rozmarin, pulbere de iarbă de orz, germeni de conopidă, coada calului, germeni de ridichi, frunze de mură, frunze de zmeură, frunze de papaya, pir, scoarță de ulm, germeni de floarea-soarelui, măceșe, germeni de soia , spanac, varză, frunze de pătrunjel, năsturel, frunze de izmă bună, sfeclă roșie, morcovi, Gaultheria procumbens, cimbrișor materialul capsulei: HPMC (hidroxipropilmetilceluloză)

  Doza zilnică recomandată: 3x2 capsule. Nu depășiți doza zilnică recomandată! Consumul suplimentului alimentar nu înlocuiește o alimentație variată și un stil de viață sănătos! A nu se lăsa la îndemâna copiilor! A se păstra la loc uscat și răcoros! Greutate netă: 53,64 g / 90 capsule

 • Format90 capsule

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Young pHorever - pH Miracle Greens, 90 capsule

Young pHorever - pH Miracle Greens, 90 capsule

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Alte produse din aceeași categorie: