Young pHorever – Săruri pHour Salts, 90 capsule Vezi mai mare

Young pHorever – Săruri pHour Salts, 90 capsule

YP19

Produse noul

Produsul nu este în stoc

81,00 lei cu TVA

Adaugă la lista produselor dorite

 • Descriere

  Este un supliment alimentar care conține potasiu;.; Young pHorever pHour Salts este combinația a patru săruri carbonate și acum este disponibil și sub formă de capsule! Astfel puteți administra mai ușor acest mix special de săruri. În cazul în care confortul și rapiditatea sunt aspecte importante pentru Dvs., pHour Salts sub formă de capsule reprezintă alegerea optimă. Nu trebuie să vă chinuiți cu dizolvarea pulberei în apă, este suficient dacă pur și simplu administrați mixul de săruri sub formă de capsule cu puțin lichid, astfel introduceți sărurile prețioase în organismul Dvs..

  Proporția optimă a celor patru componente din capsule garantează eficiența optimă a produsului și asigură prezența ionilor metalici în organism. ESTE SAREA VIEȚII! Cele două componente importante ale organismului uman sunt sărurile și apa. Deoarece pierdem zilnic apă și săruri, trebuie să le suplimentăm pe acestea și să le asigurăm organismului nostru. Fără apă și sare nu ar exista viață. Concentrația adecvată a sărurilor asigură schimburile dintre sânge și țesuturi.

  Condiția de bază a funcționării normale a celulelor o reprezintă cantitatea și proporția adecvată de săruri. pHour Salts sub formă de capsule conține potasiu care are efecte benefice asupra organismului nostru. Potasiul are efecte benefice asupra următoarelor zone:

  Compoziție

  Cantitate/3x2 capsuleVNR* (%)
  Potasiu750 mg37,5 %

  Descriere suplimentară

  *VNR= valori de referință ale dozei zilnice pentru adulți Nu depășiți doza zilnică recomandată!  Consumul suplimentului alimentar nu înlocuiește o alimentație variată și un stil de viață sănătos! A nu se lăsa la îndemâna copiilor! Greutate netă: 71,64 g/90 capsule Nr. de autorizație: 12220/2013

 • Format90 capsule

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Young pHorever – Săruri pHour Salts, 90 capsule

Young pHorever – Săruri pHour Salts, 90 capsule

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Alte produse din aceeași categorie: