Categorii

Livrare

Transportul este asigurat de curieri pe tot teritoriul țării!

Comenzile plasate și confirmate în intervalul luni - joi până în ora 15:00, sunt livrate în termen de 24 de ore. Comenzile plasate vineri până la ora 15:00 se vor livra la luni. Comenzile care intră vinerea după ora 15:00, sâmbătă și duminică, se vor livra marți.

După plasarea comenzii în magazinul online, veți fi contactat de unul dintre operatorii noștri care vă va confirma comanda și va stabili cu dvs. detaliile legate de livrare. Excepțiile privind termenul de livrare sunt comunicate clienților prin telefon sau e-mail de către responsabilul de vânzări.

Comenzile pot fi livrate pe teritoriul României cu ajutorul firmelor de curierat Cargus, Dragon Star.

Coletul, în momentul ambalării, va primi un număr de AWB. Acest număr vă va fi comunicat prin e-mail, cu ajutorul căruia dvs. veți putea urmări drumul coletului pe site-ul curierului.

Livrarea se face între orele 9 - 17. Dacă în acest interval orar nu sunteți acasă, vă rugăm să indicați ca adresă de livrare adresa de la birou, etc. pentru a nu cauza întârzieri în livrare sau chiar nelivrarea comenzii.

La primirea coletului, vă rugăm să verificați integritatea ambalajului, precum și prezența facturii fiscale. Produsele sunt ambalate în cutii de carton, sigilate și asigurate pe tot parcursul transportului până la livrare. Toate produsele sunt ambalate cu grijă și vor fi marcate "Fragil", ca și curierii să aibă grijă de colet pe parcursul transportului și să ajungă la destinație fără vătămări.

Mențiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea și conținutul unor colete le puteți face în momentul livrării, când puteți întocmi un proces verbal de constatare împreună cu agentul de curierat. În cazuri severe se poate refuza integral primirea și plata coletului.

În cazul în care întâmpinați orice probleme legate de comanda sau livrarea coletului dvs., vă rugăm să ne contactați telefonic. Mulțumim!

Modalități de plată

Puteți alege dintre modalitățile de plată: ramburs în momentul preluării coletului, sau transfer bancar.

Ramburs

Cea mai populară metoda de plată este plata ramburs, adică plata cash în momentul livrării coletului de către curier la adresa menționată în comandă.

Transfer bancar

Dacă optați pentru plata prin transfer bancar, veți primi prin e-mail toate detaliile referitoare la plată. Plata se face în avans, expedierea coletului se face după intrarea banilor în contul nostru.