Young pHorever - PuripHy, 60 ml Vezi mai mare

Young pHorever - PuripHy, 60 ml

YP14

Produse noul

Produsul nu este în stoc

115,00 lei cu TVA

Adaugă la lista produselor dorite

 • Descriere

  Young pHorever PuripHy este o combinație de bicarbonat de sodiu, carbonat de potasiu și hidroxid de potasiu sub formă lichidă. Lichidul conține aceste săruri în formă concentrată, astfel câteva picături pe zi sunt suficiente. Sărurile se dizolvă în apă alcalină.; Young pHorever PuripHy este o combinație de bicarbonat de sodiu, carbonat de potasiu și hidroxid de potasiu sub formă lichidă.

  Lichidul conține aceste săruri în formă concentrată, astfel câteva picături pe zi sunt suficiente. Sărurile se dizolvă în apă alcalină. Organismul necesită sodiul și potasiul care pot fi găsite în acest produs pentru funcționarea pompei de sodiu-potasiu, adică a sistemului de transport transmembranar. Potasiul contribuie la funcționarea adecvată a sistemului nervos, la menținerea în limite normale a tensiunii arteriale și la funcțiile adecvate ale mușchilor.

  ESTE PRACTIC! Pipeta de pe capacul produsului vă oferă flexibilitate. Cu ajutorul pipetei care este ușor de folosit nu trebuie să vă chinuiți cu dozarea produsului. Introduceți vârful pipetei în soluția lichidă și extrageți lichidul din sticlă. După aceasta puneți 4-5 picături în shaker-ul umplut cu Greens și apă. Recomandări pentru prepararea Sucului Verde: Pentru prepararea băuturii Shaker-ul Young pHorever Shaker (700ml) reprezintă o alegere ideală. Interiorul shaker-ului omogenizează foarte bine toate ingredientele, astfel Sucul nostru Verde va fi și mai fin.

  Pasul 1: Umpleți shaker-ul cu apă pură.
  Pasul 2:
  Adăugați 1 lingură (2 g) de pulbere de legume pH Miracle Greens.
  Pasul 3: Adăugați 4 picături de PuripHy cu ajutorul pipetei.
  Pasul 4: Agitați bine și consumați Sucul Verde. Se recomandă consumul unui suc verde dimineață, pe stomacul gol și consumul continuu al acestuia în timpul zilei. Puteți consuma orice cantitate înainte de masă, însă după o masă mai hrănitoare se recomandă să așteptați 1 oră.

  IMPORTANT! Este foarte important să ne hidratăm organismul cu apă. La fel ca în cazul Pământului, 70% din organismul uman este apă. Pofta de mâncare indică de multe ori lipsa de apă în organism. ATENȚIE! Picăturile PuripHy pot fi administrate doar în formă diluată! Compoziție: apă deionizată, carbonat de potasiu, bicarbonat de sodiu, bicarbonat de potasiu. Mod de administrare: Adăugați 5 picături la 1 litru de apă pură de 3-4 ori pe zi. A se păstra la loc uscat și răcoros. Volum net: 60 ml

  Descriere suplimentară

  ATENȚIE! Picăturile PuripHy pot fi administrate doar în formă diluată!
  Compoziție: apă deionizată, carbonat de potasiu, bicarbonat de sodiu, bicarbonat de potasiu. Mod de administrare: Adăugați 5 picături la 1 litru de apă pură de 3-4 ori pe zi. A se păstra la loc uscat și răcoros. Volum net: 60 ml

 • Format60 ml

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Young pHorever - PuripHy, 60 ml

Young pHorever - PuripHy, 60 ml

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Alte produse din aceeași categorie: