REG Program - Maximmun 30 capsule Vezi mai mare

REG Program - Maximmun 30 capsule

RP23

Produse noul

Produsul nu este în stoc

78,00 lei cu TVA

Adaugă la lista produselor dorite

 • Descriere:

  Membrii familie REG Program a fost compilat pentru a le găsi răspunsuri la majoritatea problemelor. Maximmun conține vitamina C și D pentru a servi organismul și sistemului imunitar.

  Este bine cunoscut faptul că sistemului imunitar este suprasolicitat. Este foarte important întreținerea și întărirea sistemului imunitar al organismului nostru. În afară de vitamina C si D Produsul nostru Maximmun a fost suplimentate cu carbohidrați activi și beta-glucan. Poate fii consumat de către toate vârstele.

  Efecte negative asupra sistemului imunitar:
  Menținerea sănătații depinde foarte mult pe funcționarea corectă a sistemului imunitar. Conținutul ridicat de clor al apei, poluarea aerului și diverse substanțe chimice din alimente reprezintă o provocare zilnică pentru sistemul imunitar. Vitamina C și D poate contribui la buna funcționare a sistemului imunitar.

  Compoziție:

  Saccharomyces cerevisiae drojdie beta-1,3 / 1,6 Glucan, materialul capsulei: HPMC (hidroxipropil metil celuloză), extract de acerola, emulgator: celuloză microcristalină, antiaglomeranți: stearat de magneziu, colecalciferol

  Doza recomandată zilnică: 1 capsula pentru adulți

  Substanțe active in doza zilnică:

  Substanță activăCantitateVNR*
  Beta-1,3 / 1,6 glucan250 mg-
  Vitamina C15,3 mg19,1 %
  Vitamina D2,5 µg50 %
  *valori de referință ale dozei zilnice pentru adulți
 • Format30 capsule

Recenzii

Scrieţi o recenzie

REG Program - Maximmun 30 capsule

REG Program - Maximmun 30 capsule

Alte produse din aceeași categorie: