Categorii

Sare fină și gri de bucătărie direct de la valea Hunza

Sare fină și gri de bucătărie direct de la valea Hunza

Sarea cristalină Hunza este una dintre cele mai pure săruri de bucătărie de o calitate înaltă care nu conține aditivie.

Sarea cristalină HUNZA se extrage în nordul Pakistanului în munții Karakorum. Cristalele de sare sunt extrase și selectate manual, după care sunt purificate cu ajutorul unei soluții de sare, mărunțite și uscate la soare. Sarea conține numeroase substanțe minerale și oligoelemente.

Propunere de utilizare:

Pentru gătit: Este recomandat să adaugați sarea ulterior, pentru a pastra gustul original și a nu se deteriora structura cistalniă acestuia.

Soluție de sare pentru pentru o cură de apă: Puneți 250 g de Sare cristalină HUNZA într-o sticlă de 1 l și adăugați 750 ml de apă minerală necarbogazoasă și amestecați-le bine. Lăsați cristalele de sare care nu s-au dizolvat timp de 1-2 ore să se depună! După aceasta adăugați câte puțină apă la soluție până când se dizolvă toate cristalele de sare! În fiecare dimineață puneți într-un pahar o linguriță din soluția de sare și umpleți cu 2 dl apă minerală necarbogazoasă și beți soluția.

Prepararea picăturilor nazale fiziologice: Adăugați 9 g de sare cristalină HUNZA la 1 litru de apă distilată și fierbeți soluția amestecată.

Produse Legate:

HUNZA Sare cristalină – sare fină și gri de bucătărie