Young pHorever – Shaker pentru Sucul Verde 700 ml Vezi mai mare

Young pHorever – Shaker pentru Sucul Verde 700 ml

YP20

Produse noul

Produsul nu este în stoc

43,00 lei cu TVA

Adaugă la lista produselor dorite

  • Descriere

    Shaker-ul Young pHorever reprezintă o alegere ideală pentru prepararea Sucului nostru verde. Interiorul shaker-ului omogenizează foarte bine ingredientele, astfel obținem un Suc Verde mai fin. Shaker-ul nostru este fără BPA, astfel nu trebuie să vă faceți griji cu privire la efectele secundare provocate de BPA (Biosfenol A). Sucul Verde contribuie la alcalinizarea celulelor și conține multe vitamine și substanțe minerale care contribuie la vitalizarea organismului.

    Eliminați acizii dăunători din organismul Dvs. cu ajutorul produsului pH Miracle Greens. Umpleți shaker-ul cu apă pură, adăugați 1 lingură (2 g) de pulbere de legume pH Miracle Greens și mai adăugați 4 picături de PuripHy. Agitați bine și consumați Sucul Verde. Se recomandă consumul unui suc verde dimineață, pe stomacul gol și consumul continuu al acestuia în timpul zilei.

    Puteți consuma orice cantitate înainte de masă, însă după o masă mai hrănitoare se recomandă să așteptați 1 oră. Acum nu trebuie să faceți altceva, decât să savurați acest mix de legume special și lăsați MIRACOLUL să-și arate efectele!

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Young pHorever – Shaker pentru Sucul Verde 700 ml

Young pHorever – Shaker pentru Sucul Verde 700 ml

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Alte produse din aceeași categorie: