REG Program - Creation, 120 comprimate Vezi mai mare

REG Program - Creation, 120 comprimate

RP07

Produse noul

Produsul nu este în stoc

67,00 lei cu TVA

Adaugă la lista produselor dorite

 • Descriere

  Este un supliment alimentar care conține microalge (algele AFA și Spirulina) și extracte din plante medicinale.

  Ce componente valoroase conține produsul nostru? Acest produs reprezintă combinația unor microalge, substanțe nutritive și extracte din plante care sunt foarte hrănitoare și în același timp ajută la procesele de revendicare și cresc performanța. Spirulina: are un conținut ridicat de substanțe biologic active și este bogată în vitamine și substanțe nutritive esențiale. Conține o cantitate mare de proteine vegetale, aminoacizi, substanțe minerale și oligoelemente. Are de asemenea un conținut semnificativ de vitamine A, B și E și mai conține și fier și acizi grași.

  Alga Spirulina crește vitalitatea organismului și ajută la combaterea oboselii. Alga Dunaliella salina: Este o microalgă asemănătoare Spirulinei. Este ființa cu cea mai înaltă conținut de carotinoide. Alga verde-albastră AFA: A fost culeasă din flora sălbatică și este bogată în ioni metalici rari. AFA reprezintă o sursă excepțională de PEA (feniletilamină) care reduce depresia și îmbunătățește starea de spirit. Goji berry: Conține antioxidanți care contribuie la protecția față de radicalii liberi care distrug prin oxidare celulele și țesuturile. Ginseng (Panax ginseng): Ginsengul contribuie la menținerea sănătății fizice și mentale.

  Este și un antioxidant contribuind la protecția naturală și la funcționarea adecvată a sistemului imunitar. Rhodiola (Rhodiola rosea): Este o plantă adaptogenă, adică crește capacitatea fizică și intelectuală, crește capacitatea de adaptare a organismului la condițiile schimbătoare. Mate (Yerba mate): Este o plantă medicinală originară din America de Sud ale cărei efecte stimulante și tonifiante legate de combaterea oboselii fizice și psihice sunt cunoscute și utilizate de mult.

  Compoziție

  Compoziție: Alga Spirulina platensis, Alga verde-albastră AFA, Alga Dunaliella salina, extract de Lycium barbarum (goji berry), extract de Yerba mate (Ilex paraguariensis), extract de Rhodiola rosea (rădăcină de aur), extract de Capsicum annuum, extract de Panax ginseng, agenți antiaglomeranți: stearat de magneziu.

  Doza zilnică recomandată: 4 comprimate, în orele de dimineață.
  Format: produsul conține 30 porții.
  Substanțe active în doza zilnică (4 comprimate):

  DenumireCantitate
  Alga Spirulina platensis630 mg
  Alga verde-albastră AFA373 mg
  Alga Dunaliella315 mg
  Polizaharidă Lycium barbarum126 mg
  Extract de Ilex paraguariensis68 mg
  Extract de Rhodiola66 mg
  Capsiate (extract de ardei)7,6 mg
  Ginsenosid2,4 mg

  Informații suplimentare despre acest produs:

  Greutate netă: 5x54g / 120 comprimate

  Țara de origine: UE

 • Format120 capsule

Recenzii

Scrieţi o recenzie

REG Program - Creation, 120 comprimate

REG Program - Creation, 120 comprimate

Alte produse din aceeași categorie: