HIMALAYAN – sare cristalină de bucătărie – fină, roz 1 kg Vezi mai mare

HIMALAYAN – sare cristalină de bucătărie – fină, roz 1 kg

HI02

Produse noul

Produsul nu este în stoc

42,00 lei cu TVA

Adaugă la lista produselor dorite

 • Descriere

  Originea sării cristaline de Himalaya Conform unor cercetări geologice sarea cristalină exploatată din munții Himalaya are o vechime de 250 milioane de ani. Datorită culorii roz și structurii cristaline sarea extrasă în această regiune se bucură de popularitate în rândul consumatorilor. De asemenea această sare este una dintre cele mai pure săruri geme din lume, fiind de calitate înaltă.

  Cum se obține această sare de masă grunjoasă și roz? Sarea cristalină este extrasă manual în nordul Pakistanului din minele aflate la poalele munților Himalaya. Blocurile de sare se aduc cu grijă la suprafață, fără explozii și reprezintă de fapt un aliment natural care poate fi consumat îndată.

  Cristalele extrase din minele aflate la o adâncime de peste 3000 metri sunt selectate cu mare grijă. Cristalele selectate sunt curățate cu apă, după care sunt mărunțite și modelate. Așa se fabrică de exemplu cărămizile și lămpile de sare interesante. Ultimul pas îl reprezintă uscarea la soare. Caracteristicile sării de Himalaya Procesul descris în cadrul alineatului anterior sugerează că prelucrarea sării nu implică niciun tratament chimic. Astfel sarea poate fi consumată sub formă nerafinată și fără aditivi alimentari.

  În plus această sare nu este o sare obișnuită deoarece cercetările au dezvăluit că sarea cristalină de Himalaya conține aproape 80 de feluri de minerale și oligoelemente, având un conținut de NaCl peste 95%. Recomandare de utilizare Înlocuiți-vă sarea de bucătărie obișnuită cu sare cristalină de Himalaya! Este ideală atât pentru gătit, cât și pentru prăjit și coacere.

  Vă prezentăm o rețetă unică și ușor de preparat la care puteți folosi sarea cristalină de Himalaya! Puneți sarea într-o râșniță și adăugați sarea fină în mâncărurile preparate. O puteți folosi și pentru prepararea soluțiilor de sare care pot fi folosite atât pentru inhalații, cât și pentru cure de apă. Idee de rețetă: Caramelă cu sare de Himalaya.

  Descriere suplimentară

  Recomandare de utilizare: O puteți consuma separat (o palmă – cca. 15-20 g) sau o puteți adăuga la salate, iaurturi sau chiar și cereale. Lăsați să se infuzeze în apă fierbinte și consumați lichidul ca un ceai, adăugați-o în terci de ovăzi, salate sau mâncăruri prăjite. Poate fi combinată cu orice rețetă și dă un gust foarte bun mâncărurilor care conțin fructe uscate.

 • Format1 kg

Recenzii

Scrieţi o recenzie

HIMALAYAN – sare cristalină de bucătărie – fină, roz 1 kg

HIMALAYAN – sare cristalină de bucătărie – fină, roz 1 kg

Alte produse din aceeași categorie: