Young pHorever - pH Miracle Greens, 220 g Vezi mai mare

Young pHorever - pH Miracle Greens, 220 g

YP10

Produse noul

Produsul nu este în stoc

63,00 lei cu TVA

Adaugă la lista produselor dorite

 • Descriere

  Este un supliment alimentar care conține betacaroten Consumați în mod regulat produsul nostru pH Miracle Greens, însă până acum ați avut probleme cu amestecarea pulberii? Sau pur și simplu doriți să ușurați administrarea zilnică a mixului verde? Soluția este în fața Dvs., mixul de pulbere verde Greens este disponibilă acum și sub formă de capsule. Nu întrerupeți consumul Greens nici în timpul vacanței, luați cu Dvs. acest mix special sub formă de capsule!

  Avantajele stilului de viață alcalin Dacă aveți nevoie de un surplus de energie, dacă doriți o viață mai sănătoasă, Young pHorever pH Miracle Greens oferă organismului Dvs. tot ceea ce are nevoie! Plantele din Sucul Verde (Young pHorever pH Miracle Greens) – după cum îl cheamă și Dr. Young - conțin în formă naturală substanțe nutritive, vitamine și substanțe minerale.

  Avantajul principal al plantelor verzi îl reprezintă faptul că sunt bogate în clorofilă. Compușii organici ușor digerabili alcalinizează, energizează și hrănesc celulele Dvs. și în același timp echilibrează nivelul de pH. Creatorul Forței Verzi Ca un rezultat al unei cercetări de mai bine de 20 de ani Dr. Robert O. Young și Shelley Redford Young au dezvoltat miracolul pH, regimul alimentar și stilul de viață alcalin care ne ușurează viața. Această nouă viziune despre lume dă speranța unei vieți mai bune mai multor milioane de oameni. Dr. Young a fost primul care a realizat mixul de pulbere din plante verzi. Scopul său a fost ca toată lumea să poată beneficia de forța plantelor verzi. Dr. Young și-a dezvoltat permanent rețeta, astfel Dvs. puteți să cumpărați în magazinul nostru online varianta perfectă a pulberii VERZI.

  Conform Dr. Young această pulbere este cel mai bun produs obținut în ultimele 20 de ani, producerea acestuia se bazează pe experiențele sale. Toată lumea știe că plantele verzi au efecte bune asupra organismului nostru. Pe lângă valoarea nutritivă și conținutul natural de vitamine și substanțe minerale plantele verzi reprezintă și surse importante de clorofilă. Măsurați-vă nivelul de pH chiar la prețul special de 32 de HUF! 

  Descriere suplimentară

  Pe scurt: Este un mix unic obținut din peste 40 de legume, ierburi verzi, frunze și semințe de cereale germinate. Aceste plante conțin peste 125 de vitamine, substanțe minerale, aminoacizi și flavonoide organice și naturale. Elementele coloidale pot favoriza absorbția. Nu conține alge, ciuperci sau bacterii probiotice.

  Compoziție: betacaroten, germeni de Kamut, roșii, iarbă de lămâie, iarbă de grâu, frunze de păpădie, frunze de pătlagină, frunze de afine negre, frunze de afine, rădăcină de nalbă mare, frunze de salcie, crețușcă, iarbă de ovăz, varză creață, bamă, rădăcină de țelină, germeni de broccoli, lucernă, germeni de lucernă, frunze de menta verde, frunze de salvie, frunze de rozmarin, pulbere de iarbă de orz, germeni de conopidă, coada calului, germeni de ridichi, frunze de mură, frunze de zmeură, frunze de papaya, pir, scoarță de ulm, germeni de floarea-soarelui, măceșe, germeni de soia , spanac, varză, frunze de pătrunjel, năsturel, frunze de izmă bună, Gaultheria procumbens, pulbere de cimbrișor. Substanțe active în doza zilnică: în 4 g și în 8 g VNR (%) betacaroten 2,4 mg 4,8 mg * VNR: valori de referință ale dozei zilnice pentru adulți* : Nu există valoare VNR Informații suplimentare despre acest produs Doza zilnică recomandată: amestecați 1 lingură (2 g) de pulbere cu 1 l de apă pură sau alt lichid de 2-4 ori pe zi.

  Recomandare de utilizare: Shaker-ul Young pHorever Suc Verde (700ml) este o alegere optimă pentru prepararea Sucului nostru Verde. Umpleți shaker-ul cu apă pură și adăugați 1 lingură (2 g) de pulbere de legume pH Miracle Greens și încă 4 picături de PuripHy. Agitați bine și puteți consuma Sucul Verde.

  Partea interioară a shaker-ului omogenizează foarte bine toate ingredientele, astfel Sucul nostru Verde va fi și mai fin. Se recomandă consumul unui suc verde dimineață, pe stomacul gol și consumul continuu în timpul zilei. Puteți consuma orice cantitate înainte de masă, însă după o masă mai hrănitoare se recomandă să așteptați 1 oră. A se păstra la loc uscat și răcoros. După deschidere a se consuma în 2-3 luni. IMPORTANT! Luați întotdeauna cu Dvs. și consumați acest suc verde! Greutate netă: 220 g Nr. de autorizație: 10405/2012

 • Format220 g

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Young pHorever - pH Miracle Greens, 220 g

Young pHorever - pH Miracle Greens, 220 g

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Alte produse din aceeași categorie: