Young pHorever – Boabe de soia, 220 g Vezi mai mare

Young pHorever – Boabe de soia, 220 g

YP15

Produse noul

Produsul nu este în stoc

98,00 lei cu TVA

Adaugă la lista produselor dorite

 • Descriere

  Germeni de soia deshidratați, măcinați.; Produsul nostru “Young pHorever - Soy Sprouts” care conține doar germeni de soia se obține din boabe de soia germinate.

  De ce se germină boabele de soia? – ne întreabă mulți. Răspunsul este foarte simplu. În timpul germinației apa activează enzimele din semințe, crește conținutul de vitamine, iar substanțele minerale se pot absorbi mai ușor formând legături organice. Deci se poate afirma că plantele germinate au o valoare nutritivă mult mai ridicată, decât plantele care nu au fost germinate. Originea boabelor de soia și efectele benefice ale acestora asupra organismului În cazul în care ați citit deja despre istoria plantei soia, știți că în China se cultivă de mai multe milenii.

  De acolo s-a răspândit în toată Asia unde a fost considerată o plantă sfântă. Una dintre numeroasele legende susține că cei care mănâncă boabe de soia vor deveni nemuritori și vor putea intra în țara zeilor. Soia conține aproximativ 60% proteine și uleiuri, din care 40% sunt proteine și 20% sunt uleiuri. Soia este o sursă vegetală foarte importantă de proteine al cărei conținut de aminoacizi este la fel de valoros ca în cazul proteinelor animale. Astfel reprezintă o alternativă perfectă pentru vegetarieni sau pentru cei care vor să reducă consumul de carne. Proteinele pot fi găsite în toate celulele și țesuturile deoarece joacă un rol important în funcționarea și în anatomia corpului uman. Date importante despre proteine:

  Compoziție

  Substanțe nutritive în 100 gSubstanțe nutritive în doza zilnică recomandată (2x3 g)VNR* % în doza zilnică recomandată (2x3 g)
  Valoare energetică1876 kJ / 451 kcal112,6 kJ / 27,81 kcal1,3 %
  Total grăsimi24,2 g1,45 g2,1 %
  Acizi grași saturați0,1 g0 g0 %
  Glucide10,2 g0,6 g0,2 %
  Zahăruri7,4 g1,44 g1,6 %
  Proteine37,8 g2,27 g4,5%
  Sare0,2 g0,012 g0,2 %

  Descriere suplimentară

  *VNR: consum de referință pentru adulți O idee bună pentru micul-dejun: Shake Verde Young pHorever cu germeni de soia: miezului unui avocado proaspăt o jumătate de castravete curățată 1 țelină 1 pătrunjel 1 lingură boabe de soia Young pHorever Soy Sprouts 1 lingură Young pHorever Doc Broc’s Puneți ingredientele de mai sus în blender și amestecați-le până obțineți o pastă cremoasă. Consumați Shake-ul Verde! Greutate netă: 220 g.

 • Format220 g

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Young pHorever – Boabe de soia, 220 g

Young pHorever – Boabe de soia, 220 g

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Alte produse din aceeași categorie: